51 m2 værelse i Aarhus C

Faciliteter

Areal
51m2
Værelser
2 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

7.999 kr

Depositum:

23.997 kr

Leje per måned:

7.999 Kr/md

Lejligheden, som er velegnet til flere personer, er en velindrettet to-værelses lejlighed på 51 m 2 . Hvis du ønsker en central placering, er denne lejlighed præcis den rigtige for dig. Ejendommen, som er beliggende i Aarhus C, er tæt på de små specialforretninger, caféer, shopping, brostensbelagte gader og pulserende byliv i Smilets By. I cykel- eller gåafstand til det hele finder du bl.a. Universitetet, Handelshøjskolen, VIA, De bynære Havnearealer, parker og grønne områder. Lejemålet er beliggende i velfungerende større ejendom med i alt 122 boliger. Køkkenet er med flot HTH Next inventar og er udstyret med Siemens indbygningsovn i rustfrit står, Siemens keramisk kogeplade, udtræksemhætte, Siemens køle-/fryseskab samt Siemens integreret opvaskemaskine (enkelte mindre lejligheder er dog uden opvaskemaskine og vaskemaskine og tørretumbler). På badeværelset er der installeret vaskesøjle med Siemens vaskemaskine og tørretumbler. Lejligheden er generelt udformet med et godt lysindfald og har flotte lyse lamelopbyggede plankegulve i eg. Der er etableret downlight spots i entré og badeværelse. Opvarmning sker naturligvis med moderne system for gulvvarme med varmestyring I kælder...

51 m2 værelse til leje i 8000 Aarhus C

Dette store værelse er til leje på Paradisgade i 8000 Aarhus C. Værelset er på 51 m2. Så er du på udkig efter et fint og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Paradisgade i 8000 Paradisgade

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Paradisgade  ligger på 7.999 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 23.997 kr. i depositum for at leje dette værelse.
Indflytningsdato
Værelset står klar til indflytning fra d. 2021-01-08.

Andre værelser til leje i 8000 Aarhus C

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 8000 Aarhus C? I øjeblikket kan du finde 252 lejeboliger i 8000 Aarhus C her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.