6 værelses hus i København S

Faciliteter

Areal
141m2
Værelser
6 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Leje per måned:

18.000 Kr/md

Bo i byen med egen have – og med Københavns største naturområde som nabo. Helt nyt og lækkert byhus, netop klar til indflytning i september 2016. Fælledhusene giver dig og din familie mulighed for at bo i børne- og naturvenlige omgivelser – kun 6 metrostop fra Kgs. Nytorv. Dette rækkehus indeholder fire soveværelser – her får du lys og rum for hele familien med en ekstra terrasse på 3. sal. I stueetagen træder du ind i en praktisk entré. Herfra er der indgang til det store, lyse køkken/alrum. Køkken/alrummet udgør husets hjerte og lægger op til socialt samvær. I forlængelse af køkken/alrummet ligger den sydvendte terrasse og have på 30 kvm. Terrassen fungerer i sommerperioden som en forøgelse af spiseområdet – hvorfra du kan nyde den fantastiske udsigt over Byfælleden. Stueetagen har desuden et gæstetoilet samt et depotrum. Førstesalen rummer en dejlig lys og stor stue, og et ekstra værelse til kontor eller børneværelse. Her finder du også en skøn fransk altan, så du rigtig kan nyde den smukke udsigt. På anden sal, finder du to lyse og indbydende værelser samt husets lækre og funktionelle badeværelse med vaskesøjle. Husets sidste etage rummer et master bedr...

Stort hus på 141 m2 til leje 2300 København S

På Hannemanns Allé finder du et stort hus til leje med i alt 6 værelser. Huset er på hele 141 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Hannemanns Allé i 2300

Husleje
Du skal betale 18.000 kr. om måneden for dette lejemål på Hannemanns Allé.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2016-10-15.

Andre lejemål i 2300 København S

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 2300 København S? I øjeblikket finder du 891 lejeboliger i 2300 København S her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.