6 værelses hus i Svendborg

Faciliteter

Areal
177m2
Værelser
6 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Depositum:

12.000 kr

Leje per måned:

12.000 Kr/md

5700 villa, 6 vær., Stejlbjergvej, 177 kvm, fremlejes 5, forudbetalt leje kr. 24000, A/C forbrug kr. 500, depositum kr. 12000, altan, terrasse, vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, køleskab, parkeringsplads, kælderrum, garage, lejeperiode 2-12 måneder "Villa Thorséng" ligger på toppen af Tåsinge, med udsigt udover 9 af de sydfynske ø'er. En enestående placering hvor solnedgangen mod vest giver nogle unikke aften oplevelser, eller når regnbygerne bevæger sig fra Als, over Ærø, videre over Drøjø og Skarø hvorefter det rammer foden af Tåsinge, inden det begynder at dryppe på matriklen - og nord det er torden og lyn kommer vennerne forbi, for at opleve det unikke udsyn LIVE! ;-) Huset er typen "A-hus" fra 60'erne, som udover dets unikke placering ift. udsigt, har fået et reelt face-lift med lavenergivinduer, isolering, brændeovn, slibning af gulve, m.m. Som lejer af Villa Thorséng, har du fordele til Wellness Spa & Retreat afdelingen Thorséng Nature Resort. Lejeprisen er kr. 12.000 pr.md. min. 3 md. Depositum er kr. 24.000 + første md. up-front. Ved interesse om køb, da kontakt Lokalbolig i Svendborg: https://www.lokalbolig.dk/bolig/villa/svendborg/5700/stejlbjergvej...

Stort hus på 177 m2 til leje 5700 Svendborg

På Stejlbjergvej finder du et stort hus til leje med i alt 6 værelser. Huset er på hele 177 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Stejlbjergvej i 5700

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Stejlbjergvej ligger på 12.000 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 12.000 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 5700 Svendborg

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 5700 Svendborg? Du kan i øjeblikket finde 16 lejemål i Svendborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.