6 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
247m2
Værelser
6 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
18. maj 2021
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Vesterbro
Forbrug:

2.350 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

337.500 kr

Leje per måned:

56.250 Kr/md

Butikslejemål med bred og særdeles synlig vinduesfacade ud mod Vesterbro udlejes. Lejemålet har gennem de seneste mange år været udlejet til dagligvareforretning, og med denne synlige placering samt indretning, vil lejemålet være ideelt til mange forskellige former for detailforretning. Lejemålets højloftede og meget anvendelige kælder, hvortil der er adgang via stor vareelevator gør lejemålet ideelt til butikker, hvor der eksempelvis er behov for serviceafdeling, værksted eller mindre lager. Lejemålet er oplagt til møbelforretninger, brancher indenfor sports- og fritidssegmentet, eksempelvis cykelforretning eller lignende. Lejemålet er på i alt 500 m² i stueplan samt ca. 200 m² lager i ejendommens kælder. Arealet i kælderen kan udvides til ca. 500 m² og der er vareelevator imellem stueplan og kælder. Lejemålet har et flot og præsentabelt indgangsparti direkte ud mod Vesterbro. Lejemålet er i dag indrettet som et stort butikslokale, samt mindre lager og vel- færdslokaler. Bagerst i lejemålet er der portadgang til butikken fra ejendommens gårdareal i niveau, og lejemålet er generelt meget anvendeligt til håndtering af større vareenheder, som eksempelvis cykler, møbler osv. Hele f...

Stor lejlighed på 247 m2 til leje 9000 Aalborg

På Vesterbro finder du en stor lejlighed til leje med i alt 6 værelser. Lejligheden er på hele 247 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Vesterbro i 9000

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Vesterbro er 56.250 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 337.500 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-04-14.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 lejemål i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.