4-Værelses Lejlighed I Frederikshavn

Faciliteter

Areal
93m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Depositum:

13.800 kr

Leje per måned:

4.600 Kr/md

Lejlighed på 93 kvm, beliggende i centrum af Frederikshavn udlejes. Fra lejlighedens entré er der adgang til et stort værelse med skabsplads samt til stuerne, fra den inderste stue er der adgang til endnu et værelse. Fra den mellemste stuen er der adgang til gangen, hvor man finder badeværelse og toilet med vaskemaskine og for enden af gangen er køkkenet, som har opvaskemaskine. Der er afhøvlede trægulve i alle værelser samt køkken og entré. I fordelingsgangen er gulvet lakeret, og der er klikgulv på toilettet samt klinkegulv i badeværelset. Til lejligheden er der egen parkeringsplads i gården, fælles aflåst cykelskur og opbevaringsrum i kælderen. Der er stor fælles græsplæne med plads til grill og hygge placeret ugeneret bag huset. Leje:                          4.600 Aconto varme:             800 Aconto vand:               400 I Alt:                           5.800

Stor lejlighed på 93 m2 til leje 9900 Frederikshavn

På Danmarksgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 93 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Danmarksgade i 9900

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Danmarksgade  ligger på 4.600 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 13.800 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 9900 Frederikshavn

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9900 Frederikshavn? I øjeblikket finder du 137 lejeboliger i 9900 Frederikshavn her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.