6 værelses lejlighed i Greve

Faciliteter

Areal
269m2
Værelser
6 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Under 12 måneder

Forbrug:

2.000 kr/md

Leje per måned:

29.900 Kr/md

Stor lejlighed på 269 m2 til leje 2670 Greve

På (RESERVERET) Stillidsvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt seks værelser. Lejligheden er på hele 269 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på (RESERVERET) Stillidsvej i 2670

Husleje
Huslejen for dette lejemål på (RESERVERET) Stillidsvej  ligger på 29.900 kr. om måneden.

Andre lejeboliger i 2670 Greve

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 2670 Greve? I øjeblikket kan du finde 20 lejeboliger i 2670 Greve her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.