6 værelses lejlighed i Svendborg

Faciliteter

Areal
131m2
Værelser
6 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
11 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Depositum:

30.711 kr

Leje per måned:

7.516 Kr/md

Stor Lejlighed på 131 m2 til leje

På Ørbækvej 54 finder du en stor lejlighed til leje med i alt seks værelser. Apartment er på hele 131 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig Lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Ørbækvej 54 i 5700 Svendborg

Huslejen for dette lejemål på Ørbækvej 54 ligger på 7516 kr. om måneden. Depositum: Du skal lægge 30711 i depositum for at leje dette lejemål. Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-01.

Andre lejeboliger i 5700 Svendborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 5700 Svendborg? I øjeblikket finder du 22 lejeboliger i 5700 Svendborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.