60 m2 værelse i Nyborg

Faciliteter

Areal
60m2
Værelser
2 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Leje per måned:

4.900 Kr/md

Bøjdenvej 61 st.th (60 m2) Entre, nyt køkken, stue, værelse og badeværelse afhøvlede, matlakerede parketgulve. Mdl. leje netto: 4.900 kr

Værelse til leje på 60 m2 i 5800 Nyborg

Stort værelse til leje på Bøjdenvej i 5800 Nyborg. Værelset er på 60 m2. Så er du på udkig efter et hyggeligt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Bøjdenvej i 5800 Nyborg

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Bøjdenvej  ligger på 4.900 kr. om måneden.

Andre værelser til leje i 5800 Nyborg

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 5800 Nyborg? Du kan i øjeblikket finde 20 boliger til leje i Nyborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.