60 nyopførte lejligheder i Vorup

Faciliteter

Areal
85m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
72 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Hjørringvej
Forbrug:

1.000 kr/md

Forudbetalt leje:

8.500 kr

Depositum:

25.500 kr

Leje per måned:

8.500 Kr/md

Stor lejlighed på 85 m2 til leje 8940 Randers SV

På Hjørringvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 85 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Hjørringvej i 8940

Husleje
Du skal betale 8.500 kr. om måneden for denne bolig på Hjørringvej.
Depositum
Du skal lægge 25.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 8940 Randers SV

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8940 Randers SV? I øjeblikket kan du finde 6 lejeboliger i 8940 Randers SV her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.