63 m2 værelse i Nyborg

Faciliteter

Areal
63m2
Værelser
2 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Leje per måned:

4.900 Kr/md

Bøjdenvej 61 1.th (63 m2) Entre, nyt køkken, stue, værelse og badeværelse afhøvlede, matlakerede parketgulve. Mdl. leje netto: 4.900 kr

63 m2 værelse til leje i 5800 Nyborg

Dette store værelse er til leje på Bøjdenvej i 5800 Nyborg. Værelset er på 63 m2. Så er du på udkig efter et fint og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Bøjdenvej i 5800 Nyborg

Husleje
Du skal betale 4.900 kr. om måneden for dette lejemål på Bøjdenvej.

Andre værelser til leje i 5800 Nyborg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 5800 Nyborg? I øjeblikket kan du finde 20 lejeboliger i 5800 Nyborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.