63m2 butik i Kompagnistræde

Faciliteter

Areal
63m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Kompagnistræde
Forbrug:

400 kr/md

Depositum:

90.000 kr

Leje per måned:

15.000 Kr/md

I det charmerende og pulserende latinerkvarter midt i hjertet af København og parallelt med Strøget, findes dette velholdte og iøjnefaldende butikslokale på 63m2. Lokalet er ledigt fra 01. januar 2021 og består af et stort butikslokale på 55m2 med 3 store udstillingsvinduer til gaden, toilet samt køkken med udsigt til hyggeligt gårdmiljø. Som alle andre butikslokaler i Kompagnistræde, ligger butikken 3 trin ned fra gadeniveau. Der er tørt og godt. EL og Varme afregnes direkte med forsyningsselskab. Benyttelse: Vin, klinik, frisør, kontor, detail, tøj, børnetøj, fritidstøj, arbejdstøj, undervisning, blomster/grønt, antik, møbler, bøger/antikvariat, is/slik-bar, mm, men IKKE MAD. Glæder mig til at høre fra dig i SMS: hvad ønsker du at bruge lokalet til ? MVH Udlejer

Stor lejlighed på 63 m2 til leje 1208 København K

I denne lejlighed på Kompagnistræde får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 63 m2.

Om lejeboligen på Kompagnistræde i 1208

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Kompagnistræde er 15.000 kr.
Depositum
Du skal lægge 90.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 1208 København K

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 1208 København K? Du kan i øjeblikket finde 174 lejeboliger i København K netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.