66 m2 værelse i Nyborg

Faciliteter

Areal
66m2
Værelser
2 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
Dato
9 dage siden
Udlejningsperiode

Leje per måned:

4.950 Kr/md

Bøjdenvej 61 1.tv (66 m2) Entre, nyt køkken, stue, værelse og badeværelse afhøvlede, matlakerede parketgulve. Mdl. leje netto: 4.950 kr

Værelse til leje på 66 m2 i 5800 Nyborg

Dette store værelse til leje på Bøjdenvej i 5800 Nyborg. Værelset er på 66 m2. Så er du på udkig efter et bekvemt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Bøjdenvej i 5800 Nyborg

Husleje
Du skal betale 4.950 kr. om måneden for dette lejemål på Bøjdenvej.

Andre værelser til leje i 5800 Nyborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 5800 Nyborg? I øjeblikket kan du finde 20 lejeboliger i 5800 Nyborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.