6V'er på Sct. Peders Kirkeplads

Faciliteter

Areal
164m2
Værelser
6 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

1.600 kr/md

Forudbetalt leje:

11.200 kr

Depositum:

33.600 kr

Leje per måned:

11.200 Kr/md

Stor lejlighed på 164 m2 til leje 4700 Næstved

På Sct Peders Kirkeplds finder du en stor lejlighed til leje med i alt seks værelser. Lejligheden er på hele 164 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Sct Peders Kirkeplds i 4700

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Sct Peders Kirkeplds ligger på 11.200 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 33.600 kr.

Andre lejemål i 4700 Næstved

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 4700 Næstved? I øjeblikket kan du finde 13 lejeboliger i 4700 Næstved her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.