76 m2 værelse i Aalborg

Faciliteter

Areal
76m2
Værelser
2 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
27. sep 2021
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Prinsensgade
Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

17.985 kr

Leje per måned:

5.995 Kr/md

Delevenlig lejlighed beliggende helt centralt i Aalborg Er I et vennepar, der er på jagt efter en skøn lejlighed, som I kan dele? Så får I her en lækker rummelig lejlighed beliggende centralt i Aalborg tæt på byens gågader, cafeer, transport og meget mere. Ejendommen har endda fået renoveret facade og fået nye vinduer i 2021! Her får I: Når I træder ind ad døren til jeres nye fælles hjem, bliver I som det første mødt af den rummelige entré, hvorfor I kan tilgå lejlighedens ene lyse værelse eller fordelingsgangen. I får et stort badeværelse med separat brusekabine og skabsplads under vasken. I køkkenet er der masser af skabsplads til alt jeres køkkengrej samt opvaskemaskine, så I slipper for at tage alt jeres opvask i hænderne. Slutteligt kan I fra det store køkken-alrum tilgå jer lejlighedens sidste lyse værelse.

Stor lejlighed på 76 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Prinsensgade i Aalborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Prinsensgade i 9000

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Prinsensgade er 5.995 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 17.985 kr.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-06-01.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 501 lejeboliger i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.