77 m2 værelse i Roskilde

Faciliteter

Areal
77m2
Værelser
1 værelse
Type
Værelse
Indflytningsdato
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Kongebakken
Depositum:

20.400 kr

Leje per måned:

6.800 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

4000 værelse, 77 kvm, 6800 mdr forudbetalt leje, 20400 i depositum, lejeperiode 1-2 år, A/C forbrug pr mdr 0, overtagelse Hurtigst muligt., Kongebakken 52 2, th., opvaskemaskine, køleskab Jeg lejer to værelser ud samlet og ikke hver for sig. Kongebakken 52, ligger bare 1500 m fra Banegården, 700 m Fugleflugt til Roskilde fjord, samt tæt på midtbyens handelsstrøg, hvilket gør det nemt at komme ind til byen. Til dagligt er der først og fremmest fred og ro der er i fokus på kongebakken. Lejligheden befinder sig for enden af en lukket vej, gode parkerings muligheder samt grønne arealer til begge sider. Værelserne er en del af en treværelses lejlighed. 
Køkken og bad skal i deles om. Køkkenet er stort set udstyret med det meste som der er i et køkken, med stort køle- og fryseskab samt opvaskemaskine. Badeværelset er seperat bruseniche + gulvvarme. Andrea som allerede lejer det ene værelse ud som er stuen skal i bo sammen med.
I kommer i kontakt med Andrea så i kan se om i er noget for hinanden :). Værelse 1: Stuen:
Størrelse: 13,16 M2
Begge værelser er selvfølgelig tomme. Men væreslet som kaldes stuen har et lille skab til tøj. Værelse 2: Kaldes soveværelset:
Der står en vakse...