80 m2 værelse i Skive

Faciliteter

Areal
80m2
Værelser
3 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
3 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Dalgas Alle
Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

4.450 kr

Depositum:

13.350 kr

Leje per måned:

4.450 Kr/md

Stor lys stue med udgang til altan. Soveværelse og værelse med skabe. Nyere køkken med spiseplads, komfur, køle-/fryseskab og emhætte. Badeværelse med badeværelsesmiljø og badekar. Entre. Kælderrum. Der er parketgulve i lejligheden. Nye vinduer fra 2016. Energimærke D. Jægerparken består af tre ejendomme beliggende få minutter fra Skive centrum. Der findes gode busforbindelser til både by og lokalområdet i ganske umiddelbar nærhed til ejendommen. Desuden findes der et større parkanlæg i tilknytning til ejendommen, samt et rigeligt antal parkeringspladser. Der er gode indkøbsmuligheder, restauranter/barer, børnehaver, skoler, indendørs badeland, sportsplads m.m. tæt på byggeriet.

Værelse til leje på 80 m2 i 7800 Skive

Stort værelse til leje på Dalgas Alle i 7800 Skive. Værelset er på 80 m2. Så er du på udkig efter et hyggeligt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Dalgas Alle i 7800 Dalgas Alle

Husleje
Du skal betale 4.450 kr. om måneden for dette lejemål på Dalgas Alle.
Depositum
Du skal lægge 13.350 kr. i depositum for at leje værelset.
Indflytningsdato
Dette værelse står klar til indflytning fra d. 2021-04-15.

Andre værelser til leje i 7800 Skive

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 7800 Skive? I øjeblikket finder du 90 lejeboliger i 7800 Skive her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.