86 m2 værelse i Aalborg

Faciliteter

Areal
86m2
Værelser
3 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Christiansgade
Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

20.985 kr

Leje per måned:

6.995 Kr/md

Fin moderniseret 3 værelses lejlighed i Aalborg centrum. Er I et kærestepar, vennepar eller måske en lille familie, der er på jagt efter jeres kommende lejlighed beliggende i det centrale Aalborg med kort afstand til indkøbsmuligheder, restauranter, kulturelle oplevelser, transport samt grønne områder? Så får I her en lejlighed, der matcher jeres krav. Her får I: Lejligheden indeholder et dejligt lyst køkken med masser af skabsplads. Det store badeværelse indeholder både brusekabine, skabsplads under vasken samt lyst i spejlet. 2 gode værelser med masser af lys fra de fine vinduespartier samt en stor og rummelig stue. OBS: Lejligheden er delevenlig til 2 der vil have hvert sit værelse og en fælles stue.

86 m2 værelse til leje i 9000 Aalborg

Stort værelse til leje på Christiansgade i 9000 Aalborg. Værelset er på 86 m2. Så er du på udkig efter et bekvemt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Christiansgade i 9000 Christiansgade

Husleje
Huslejen for denne bolig på Christiansgade  ligger på 6.995 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 20.985 kr. i depositum for at leje dette værelse.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette værelse fra d. 2021-04-14.

Andre værelser til leje i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 lejemål i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.