89 m2 værelse i Aalborg

Faciliteter

Areal
89m2
Værelser
3 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Ågade
Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

21.885 kr

Leje per måned:

7.295 Kr/md

𝗦𝘁𝗼𝗿, 𝗿𝘂𝗺𝗺𝗲𝗹𝗶𝗴 𝗼𝗴 𝗱𝗲𝗹𝗲𝘃𝗲𝗻𝗹𝗶𝗴 𝗹𝗲𝗷𝗹𝗶𝗴𝗵𝗲𝗱 𝗺𝗶𝗱𝘁 𝗶 𝗔𝗮𝗹𝗯𝗼𝗿𝗴! 🏘️ Er i et hold studerende, et vennepar eller måske en lille familie der er på udkig efter en moderne lejlighed beliggende centralt i skønne Aalborg , så kan denne lejlighed være noget for jer! Lejligheden er pt. delevenlig for to, men der kan laves et ekstra værelse i forlængelse af køkkenet hvis det ønskes. Her får I: En stor lys fordelingsgang der leder jer hen til lejlighedens første værelse, hvor de 2 store vindues partier lukker en masse lys ind. Det næste værelse I møder har også en masse skønt lysindfald. Badeværelset er med brusekabine, skabsplads under vasken og lys i spejlet. Slutteligt er der det fine moderne køkken med masser af opbevaringsplads og opvaskemaskine.

Værelse til leje på 89 m2 i 9000 Aalborg

Stort værelse til leje på Ågade i 9000 Aalborg. Værelset er på 89 m2. Så er du på udkig efter et bekvemt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Ågade i 9000 Ågade

Husleje
Du skal betale 7.295 kr. om måneden for dette lejemål på Ågade.
Depositum
Du skal lægge 21.885 kr. i depositum for at leje værelset.
Indflytningsdato
Dette værelse står klar til indflytning fra d. 2021-04-14.

Andre værelser til leje i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 lejeboliger i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.