90 m2 værelse i Viborg

Faciliteter

Areal
90m2
Værelser
3 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Forbrug:

1.385 kr/md

Forudbetalt leje:

3.187 kr

Depositum:

19.125 kr

Leje per måned:

5.900 Kr/md

BEMÆRK HUSDYR TILLADT! Charmerende lejlighed på 1. sal. Indeholder gang, køkken med mulighed for spisekrog, 2 stuer, værelse med skabe og badeværelse. Desuden er der en skøn gårdhave.

90 m2 værelse til leje i 8800 Viborg

Dette store værelse er til leje på Nørregade i 8800 Viborg. Værelset er på 90 m2. Så er du på udkig efter et dejligt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Nørregade i 8800 Viborg

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Nørregade er 5.900 kr.
Depositum
Du skal lægge 19.125 kr. i depositum for at leje værelset.

Andre værelser til leje i 8800 Viborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 8800 Viborg? I øjeblikket kan du finde 277 lejeboliger i 8800 Viborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.