99 m2 værelse i Svendborg

Faciliteter

Areal
99m2
Værelser
3 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
Dato
3 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

7.995 kr

Depositum:

23.985 kr

Leje per måned:

7.995 Kr/md

Lys 3 værelse stue lejlighed, Entre, stort badeværelse, værelse, stue med udgang til terrasse, køkken, soveværelse. Fælles vaskefaciliteter i kælder og fælles have samt eget udhus.

Værelse til leje på 99 m2 i 5700 Svendborg

Stort værelse til leje på Holmevej i 5700 Svendborg. Værelset er på 99 m2. Så er du på udkig efter et fint og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Holmevej i 5700 Holmevej

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Holmevej er 7.995 kr.
Depositum
Du skal lægge 23.985 kr. i depositum for at leje dette værelse.

Andre værelser til leje i 5700 Svendborg

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 5700 Svendborg? Du kan i øjeblikket finde 22 boliger til leje i Svendborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.