Aabyen: Lige ved midtbyen, tæt på naturen

Faciliteter

Areal
62m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
10 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Åbyvej
Forbrug:

410 kr/md

Forudbetalt leje:

8.500 kr

Depositum:

25.500 kr

Leje per måned:

8.500 Kr/md

Nu udlejes den sidste bygning af Åbyen etape 1. Denne nye bebyggelse består 121 boliger, 1-4-værelses lejligheder, som alle har udgang til altan eller i stueplan terrasse. Enkelte boliger er med tagterrasser. Åbyen er en del af det nye brokvarter, der ligger ved Søren Frichs Vej, som er i rivende udvikling. Åbyen er tæt på uddannelsesinstitutioner, smuk natur og Aarhus midtbys mange faciliteter. Netto er placeret i Åbyen og derfor i gåafstand fra ejendommen - samt mange øvrige faciliteter findes i nærområdet. De fleste lejligheder har stue, som er i åben forbindelse med køkkenet, og enten 1-3 soveværelser, afhængig af størrelsen på lejligheden. Flere af lejlighederne er indrettet som delevenlige og oplagt til enten studerende, eller med mulighed for opholdsstue separat fra køkken/alrummet. Der vil være adgang til depotrum i kælderen samt mulighed for leje af p-plads i p-kælderen. Der kan gives særskilt tilladelse til én enkelt (lille) hund eller én indekat. Parkeringspladser i kælderen fås for blot kr. 350 inkl. moms. pr. måned. Indflytning fra 01.04.2020-01.08.2020

Stor lejlighed på 62 m2 til leje 8230 Åbyhøj

I denne lejlighed på Åbyvej i Åbyhøj får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Åbyvej i 8230

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Åbyvej er 8.500 kr.
Depositum
Du skal lægge 25.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 8230 Åbyhøj

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 8230 Åbyhøj? Du kan i øjeblikket finde 40 boliger til leje i Åbyhøj netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.