Aalborg centrum

Faciliteter

Areal
150m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Vesterå
Forbrug:

1.000 kr/md

Depositum:

18.000 kr

Leje per måned:

6.000 Kr/md

Delevenlig kontor, undervisning, klinik mm. Fællesudgifter pr mdr kr. 1000,- Lejemålet kan overtages som beset eller nyistandsat. Lejetmålet afleveres i samme stand. Lejer betaler selv el. Nyt køkken fra 2020. Opvaskemaskine, køleskab og komfur medfølger.

Stor lejlighed på 150 m2 til leje 9000 Aalborg

I denne lejlighed på Vesterå får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 150 m2.

Om lejemålet på Vesterå i 9000

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Vesterå er 6.000 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 18.000 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 boliger til leje i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.