Agerup - Nyopført 5vær rækkehus på 150 m2

Faciliteter

Areal
150m2
Værelser
5 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
68 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Faunastien
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

12.900 kr

Depositum:

38.700 kr

Leje per måned:

12.900 Kr/md

Stort hus på 150 m2 til leje 5320 Agedrup

På Faunastien finder du et stort hus til leje med i alt 5 værelser. Huset er på hele 150 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Faunastien i 5320

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Faunastien er 12.900 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 38.700 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-06-01.

Andre lejeboliger i 5320 Agedrup

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 5320 Agedrup? Du kan i øjeblikket finde 3 lejeboliger i Agedrup netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.