2-værelses lys og velindrettet lejlighed

Faciliteter

Areal
61m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
99 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Skejbyparken
Forudbetalt leje:

6.825 kr

Depositum:

20.475 kr

Leje per måned:

6.825 Kr/md

Besøgende bydes velkommen i entre med videre adgang til skønt køkken/alrum og stue. Rummet har et dejligt lysindfald. Lejligheden er endvidere med dejligt værelse samt lyst badeværelse med separat bruseniche. Skejbyparken ligger kun 3 km. fra Aarhus universitet og Handelshøjskolen samt meget tæt på Journalisthøjskolen, Social og Sundhedsskolen, og med busforbindelse lige ved døren, er centrum af Aarhus også kun et kvarter væk. Forbrug afregnes af lejer direkte til de respektive forsyningsselskaber. Billederne er fra en lignende bolig i bebyggelsen.

Stor lejlighed på 61 m2 til leje 8200 Aarhus N

I denne lejlighed på Skejbyparken i Aarhus N får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Skejbyparken i 8200

Husleje
Huslejen for denne bolig på Skejbyparken ligger på 6.825 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 20.475 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-05-01.

Andre lejemål i 8200 Aarhus N

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 8200 Aarhus N? Du kan i øjeblikket finde 97 lejemål i Aarhus N netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.