ATTRAKTIVE LEJEBOLIGER MIDT PÅ AMAGER

Faciliteter

Areal
119m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
9 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

800 kr/md

Depositum:

52.062 kr

Leje per måned:

17.354 Kr/md

SUNDBY PARK ATTRAKTIVE LEJEBOLIGER MIDT PÅ AMAGER Sundby Park tilbyder med sin hel unikke beliggenhed en bolig med direkte udsigt til skønne, grønne omgivelser, der giver fri mulighed for at opleve en grøn oase i hjertet af Amager. Boligerne er moderne, velindrettede og opført med det rette lysindfald og er yderst funktionelle indrettet. De to smukke bygninger er med deres særlige arkitektur, grønne tagterrasser og eksklusive udtryk unikke for området. Bygning B´s boliger bevæger sig i terrassefald fra de højeste boliger på 5. etage og ned til jordplan med egen have. Alle lejligheder i begge bygninger fra første sal til 5. sal har egen altan på begge sider. I bygning B er der ligeledes 4 lejligheder med en fantastisk tagterrasse med plads til masser af planter i krukker, udendørs måltider på lune aftener og sommerdage i egen liggestol. Se alle lejligheder på www.sundbypark.dk

Stor lejlighed på 119 m2 til leje 2300 København S

På Tycho Brahes Allé finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 119 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Tycho Brahes Allé i 2300

Husleje
Huslejen for denne bolig på Tycho Brahes Allé ligger på 17.354 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 52.062 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 2300 København S

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 2300 København S? I øjeblikket kan du finde 891 lejeboliger i 2300 København S her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.