Balancen - bæredygtig bofællesskab i skønneste natur

Faciliteter

Areal
75m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
10 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

812 kr/md

Depositum:

27.000 kr

Leje per måned:

9.000 Kr/md

Balancen - bæredygtig boligfællesskab i skønneste natur Balancen - bæredygtig bofællesskab i skønneste natur TYPE B boligerne er reserveret/udlejet. Kontakt os, hvis I ønsker at komme på venteliste til TYPE B. Boligerne i Balancen er tegnet som base for et aktivt og udadvendt liv, hvor man prioriterer at have lidt færre private kvadratmetre for til gengæld at få adgang til de godt 300 m² fælles faciliteter, som man deler med de andre beboere. Balancen er et bofællesskab for voksne mennesker over 50, der ønsker at bo og leve bæredygtigt midt i den skønneste natur. Boligtype B er en velindrettet 3-værelses bolig på 75 kvm. Når du træder ind i entreen, kan du ikke undgå at blive betaget af det store lyse køkken-alrum. Her er højt til loftet, god plads og et godt lysindfald, som  falder ind igennem de store vinduespartier. I forlængelse af alrummet ligger et rum, som kan benyttes som værelse, men som også kan bruges til stue. I entréen er der indgang til badeværelset og et soveværelse. Fra lejlighedens alrum, er der adgang til en terrasse med plads til bord, stole og plantekrukker. Boligerne er bygget i træ og har et fantastisk dagslys.  Køkkenerne er bæredygtige designkøkkener...

Stor lejlighed på 75 m2 til leje 8680 Ry

På Rugaarden, Balancen - boligtype B finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 75 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Rugaarden, Balancen - boligtype B i 8680

Husleje
Du skal betale 9.000 kr. om måneden for denne bolig på Rugaarden, Balancen - boligtype B.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 27.000 kr.

Andre lejeboliger i 8680 Ry

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 8680 Ry? Du kan i øjeblikket finde 10 lejemål i Ry netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.