Balancen - bæredygtig bofællesskab i skønneste natur

Faciliteter

Areal
56m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
10 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

607 kr/md

Depositum:

21.000 kr

Leje per måned:

7.000 Kr/md

Balancen - bæredygtig boligfællesskab i skønneste natur Balancen - bæredygtig bofællesskab i skønneste natur TYPE A boligerne er reserveret/udlejet. Kontakt os, hvis I ønsker at komme på venteliste til TYPE A. Boligerne i Balancen er tegnet som base for et aktivt og udadvendt liv, hvor man prioriterer at have lidt færre private kvadratmetre for til gengæld at få adgang til de godt 300 m² fælles faciliteter, som man deler med de andre beboere. Balancen er et bofællesskab for voksne mennesker over 50, der ønsker at bo og leve bæredygtigt midt i den skønneste natur. Boligtype A er en velindrettet 2 værelses bolig på 56 kvm. Det første du møder, når du træder ind ad døren, er en mindre entré som fører dig tilbadeværelset eller direkte ud i det store lyse køkken-alrum. Her har du et dejligt lystkøkken. Der er højt til loftet og et godt lysindfald fra de store vinduespartier, hvilket skaber en stor rumlig fornemmelse. I forbindelse med alrummet har man et soveværelse med en skydedør, der gør at værelset både kan lukkes af og åbnes op som en del af alrummet. Lejligheden har udgang til en skøn terrasse med plads til bord, stole og plantekrukker. Boligerne er bygget i træ og har et ...

Stor lejlighed på 56 m2 til leje 8680 Ry

I denne lejlighed på Rugaarden, Balancen - boligtype A i Ry får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 56 m2.

Om boligen på Rugaarden, Balancen - boligtype A i 8680

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Rugaarden, Balancen - boligtype A  ligger på 7.000 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 21.000 kr.

Andre lejeboliger i 8680 Ry

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 8680 Ry? Du kan i øjeblikket finde 10 lejeboliger i Ry netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.