Banegårdsvej 6-12

Faciliteter

Areal
78m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Forbrug:

950 kr/md

Forudbetalt leje:

11.378 kr

Depositum:

20.622 kr

Leje per måned:

6.874 Kr/md

Ny istandsat i centrum af Skanderborg. Velholdt ejendom. Rimelige parkerings forhold. 500 meter fra togstation, busser til døren.

Stor lejlighed på 78 m2 til leje 8660 Skanderborg

I denne lejlighed på Banegårdsvej i Skanderborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 78 m2.

Om lejeboligen på Banegårdsvej i 8660

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Banegårdsvej er 6.874 kr.
Depositum
Du skal lægge 20.622 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 8660 Skanderborg

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 8660 Skanderborg? Du kan i øjeblikket finde 27 boliger til leje i Skanderborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.