Bo grønt, bynært og bæredygtigt lige midt i Brædstrup

Faciliteter

Areal
110m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

500 kr/md

Forudbetalt leje:

8.472 kr

Depositum:

25.416 kr

Leje per måned:

8.472 Kr/md

På byens bedste beliggenhed, Søndergade lige midt i byen, kommer et nyt, grønt boligområde. Vi har valgt at kalde det Sønderhaven. Her bor du blot et stenkast fra alle hverdagens fornødenheder. Fra byens handelsliv, dagligvarebutikker, skole, idrætsanlæg og spisesteder. Du bor tæt på de fantastiske grønne områder, der omgiver byen. Den gamle banesti. Den store, grønne bypark Folkeparken. Og bakkelandet omkring byen, der blandt andet byder på Den Genfundne Bro, Gudenåen og et smukt og varieret landskab. Her kan livet og hverdagen leves i rolige, grønne omgivelser og alligevel tæt på alt. Filosofien er, at områdets klimaaftryk skal være i bund og boligglæde, fællesskabsfølelse og biodiversitet i top. Grønne områder Områdets i alt 77 boliger har fælles parkeringskælder, så biltrafikken i området holdes på et minimum. Det giver plads til varierede, grønne omgivelser med masser af lys og luft. Mellem boligerne er der forskellige planter, træer, høje græsser og stier, som giver området en helt særlig grøn profil og god plads til ophold, aktiviteter og leg. Sønderhaven er nemlig også for børn. Derfor er der indrettet både naturlegeplads og tarzanbane, som giver masser af mulighed for a...

Stort hus på 110 m2 til leje 8740 Brædstrup

På Sønderhaven finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 110 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Sønderhaven i 8740

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Sønderhaven ligger på 8.472 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 25.416 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 8740 Brædstrup

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8740 Brædstrup? I øjeblikket kan du finde 12 lejeboliger i 8740 Brædstrup her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.