Attraktive rækkehuse i naturskønne områder

Faciliteter

Areal
116m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode

Depositum:

31.902 kr

Leje per måned:

10.634 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

MALLING Attraktive rækkehuse i naturskønne områder Attraktiv beliggenhed syd for Aarhus i udbygget boligområde med naturskønne områder med grønne arealer og stisystemer, nær skov og strand og samtidig kun 15 km. fra centrum i Aarhus og kun 30 minutter med letbanen. Malling udgør sammen med sine nabobyer et velfungerende samfund med institutioner, skoler og foreningsliv, som skaber fantastiske lokale rammer, og området henvender sig både til unge, ældre, enlige og børnefamilier. Krekærlunden består af 37 rækkehuse. Alle boliger er i to plan med egen have og parkeringsplads. Til bebyggelsen er der desuden skøn legeplads, hvor områdets mindste beboere har mulighed for fælles leg. Husene er opført i røde mursten og har lavenergi vinduer i træ/alu. Der er ventilationsanlæg med varmegenindvinding, som fører frisk luft ind gennem boligen. Til hvert hus hører skur på 5 m². Huset indeholder entré med skabsplads. Herfra adgang til lækkert, rummeligt badeværelse, hvor der er forberedt for installation til vaskemaskine og kondenstørretumbler. Dejligt køkken-alrum med hvide kvalitetselementer fra Invita samt gode hårde hvidevarer. Den lyse opholdsstue ligger i forbindelse med køkkenet, ...

Stor lejlighed på 116 m2 til leje 8340 Malling

På Krekærlundsvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 116 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Krekærlundsvej i 8340

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Krekærlundsvej ligger på 10.634 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 31.902 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 8340 Malling

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8340 Malling? I øjeblikket kan du finde 5 lejeboliger i 8340 Malling her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.