Bo på Granholm

Faciliteter

Areal
90m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

975 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

44.550 kr

Leje per måned:

14.850 Kr/md

Granholm er Danica Pensions nyeste skud på stammen i det nye Sluseholmen. Lejlighederne ligger med vand rundt om størstedelen af ejendommen, med tanke for den moderne familie som elsker livet ved vandet og samtidig er tæt på by og natur. Granholmen byder også på et nyt sundhedshus samt iværksætterboliger i stuen, hvor det er muligt at bo og have erhverv under samme tag. Granholm byder på 2- 5 værelses lejligheder med gulvvarme samt god entre med garderobe. Lejlighederne er alle udstyret med hårde hvidevarer fra Siemens og køkken fra HTH. Badeværelserne er tidsløse med separat brus og grå fliser. Gulvene er med brede ege planker i natur farve. I de større lejligheder er der derudover også store grå fliser i entre/køkken. Sluseholmen er en aktiv bydel med højt til himlen. Her kan du gå ture, løbe, cykle og endda sejle kajak. Her er både i vandet, fugle i luften, og nye bygninger, pladser og gårde, der skyder op. Og frem for alt er Sluseholmen tæt på det meste. På 10 minutter er du på Rådhuspladsen – og lige på den anden side af vandet ligger det naturskønne Amager Fælled.

Stor Lejlighed på 90 m2 til leje

På Etta Camerons Vej 29 finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Apartment er på hele 90 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig Lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Etta Camerons Vej 29 i 2450 København SV

Den månedlige husleje for boligen på Etta Camerons Vej 29 er 14850. Depositum: Du skal lægge 44550 i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 2450 København SV

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 2450 København SV? Du kan i øjeblikket finde 476 boliger til leje i København SV netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.