Bo på Granholm i en iværksætterlejlighed

Faciliteter

Areal
140m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
58 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Etta Camerons Vej
Forbrug:

1.516 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

53.475 kr

Leje per måned:

17.825 Kr/md

Granholm er Danica Pensions nyeste skud på stammen i det nye Sluseholmen. Lejlighederne ligger med vand rundt om størstedelen af ejendommen, med tanke for den moderne familie som elsker livet ved vandet og samtidig er tæt på by og natur. Granholmen byder også på et nyt sundhedshus samt iværksætterboliger i stuen, hvor det er muligt at bo og have erhverv under samme tag. Granholm byder på 2- 5 værelses lejligheder med gulvvarme samt god entre med garderobe. Lejlighederne er alle udstyret med hårde hvidevarer fra Siemens og køkken fra HTH. Badeværelserne er tidsløse med separat brus og grå fliser. Gulvene er med brede ege planker i natur farve. I de større lejligheder er der derudover også store grå fliser i entre/køkken. Sluseholmen er en aktiv bydel med højt til himlen. Her kan du gå ture, løbe, cykle og endda sejle kajak. Her er både i vandet, fugle i luften, og nye bygninger, pladser og gårde, der skyder op. Og frem for alt er Sluseholmen tæt på det meste. På 10 minutter er du på Rådhuspladsen – og lige på den anden side af vandet ligger det naturskønne Amager Fælled. Vær opmærksom på at udlejer tillader ikke bofællesskaber. Der kan ansøges om dispensation til husdyrstilladels...

Stor lejlighed på 140 m2 til leje 2450 København SV

På Etta Camerons Vej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 140 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Etta Camerons Vej i 2450

Husleje
Huslejen for denne bolig på Etta Camerons Vej ligger på 17.825 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 53.475 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 2450 København SV

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 2450 København SV? Du kan i øjeblikket finde 433 lejemål i København SV netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.