boliger i byens hjerte

Faciliteter

Areal
128m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
68 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Engstien
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

10.650 kr

Depositum:

21.300 kr

Leje per måned:

10.650 Kr/md

<p>engstiens boligområde består af den eksisterende og bevaringsværdige firlængede bebyggelse midt i området samt af to nye bebyggelser, som opføres henholdsvis nord og syd for den gamle arkitektur.hele det mangfoldige område vil samlet rumme ca. 110 ejer- og lejeboliger, fordelt på lejligheder i forskellige størrelser, velindrettede studieboliger og attraktive townhouses i to plan. næsten alle boligerne i engstien vil have enten terrasse, altan eller tagterrasse, og desuden nyde godt af de mange grønne udeområder, frodige stier og hyggelige gårdrum.<br /> lejlighederne i engstiens nordfløj fordeler sig på 1., 2. og 3. sal i den smukke, gamle bygning. alt er renoveret med respekt for den historiske arkitektur i det gamle hospital – i et moderne og funktionelt udtryk.<br /> på første og anden sal i nordfløjen er der henholdsvis 11 og 9 lejligheder – med helt op til 3,5 meter til loftet og fantastiske lysindfald. de høje vinduespartier er nænsomt renoveret og lyset strømmer ind i rummene gennem de fine sprossede ruder. elegante små messinggreb på forsatsruderne tilfører et smukt, håndværksmæssigt udtryk til boligerne – med referencer tilbage i historien. næsten a...

Stor lejlighed på 128 m2 til leje 6000 Kolding

På Engstien finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 128 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Engstien i 6000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Engstien ligger på 10.650 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 21.300 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 6000 Kolding

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 6000 Kolding? Du kan i øjeblikket finde 245 lejemål i Kolding netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.