Boliger i skandinavisk design med lys, luft og plads til udeliv

Faciliteter

Areal
82m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
66 dage siden
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
A.C. Meyers Vænge
Forbrug:

900 kr/md

Forudbetalt leje:

12.300 kr

Depositum:

36.900 kr

Leje per måned:

12.300 Kr/md

Lejligheden indeholder lyst køkkenalrum hvor der her er god mulighed for at etablere spise- samt stue arrangement. Køkkenet er et moderne HTH-køkken med hvide grebsfrie låger. Af hårde hvidevarer forefindes induktionskogeplader, indbygningsovn, integreret køle-fryseskab og opvaskemaskine – alle fra Siemens. Fra køkkenalrummet har du adgang til lejlighedens altan som vender syd/øst. Lejligheden har endvidere et godt værelser, med store vinduespartier som giver et godt lysindfald. Badeværelset er med grå fliser og hvidmalede i moderne stil. Toilettet er væghængt med soft close toiletsæde. Alle skuffemoduler/skabe er hvide og fra HTH. Der vil desuden blive klargjort stik til installering af vaskemaskine og tørretumbler. Teglbyen er et af de sidste kvarterer, der udvikles i Sydhavnen. Du flytter dermed ind i en næsten færdigbygget bydel, som emmer af liv – og hvor nærmiljøet med butikker og caféer blomstrer. Boligerne i Teglbyen passer med deres varierede størrelser til både små og store børnefamilier, singlen, der både ønsker natur og byliv – og det kræsne par, der vil udnytte byens mange kulturelle tilbud, men også vil kunne nyde naturen, vandet og friheden. Teglbyens boliger byg...

Stor lejlighed på 82 m2 til leje 2450 København SV

I denne lejlighed på A.C. Meyers Vænge i København SV får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på A.C. Meyers Vænge i 2450

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på A.C. Meyers Vænge er 12.300 kr.
Depositum
Du skal lægge 36.900 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 2450 København SV

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 2450 København SV? I øjeblikket kan du finde 433 lejeboliger i 2450 København SV her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.