Boliger til leje i det centrale Kolding

Faciliteter

Areal
90m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Forudbetalt leje:

20.250 kr

Depositum:

20.250 kr

Leje per måned:

6.750 Kr/md

Lejligheder til leje i det centrale Kolding. Tæt på både gågaden, stationen og havnen. Ejendommen fra 1904 indeholder 13 lejligheder, 8 studieværelser og flere erhvervslejemål.

Stor lejlighed på 90 m2 til leje 6000 Kolding

I denne lejlighed på Jernbanegade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 90 m2.

Om lejeboligen på Jernbanegade i 6000

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Jernbanegade ligger på 6.750 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 20.250 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 6000 Kolding

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 6000 Kolding? Du kan i øjeblikket finde 245 lejemål i Kolding netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.