broen - et aktivt hverdagsfælleskab

Faciliteter

Areal
78m2
Værelser
2 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
168 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Søndre Molevej
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

9.775 kr

Depositum:

29.325 kr

Leje per måned:

9.775 Kr/md

<p>ved køge kysts østlige længe er der opført 29 livstilsboliger 50+, med fokus på nærvær, fællesskab og hjerterum i de moderne lejligheder. her er det beboernes fælles ansvar at skabe det gode naboskab, hverdagens små ekstra tiltag og arrangere fælles arrangementer.</p> <p>i broen er beboerne interesserede i et aktivt hverdagsfælleskab og indstillet på at bidrage til det. her har vi et åbent og socialt inkluderende naboskab, hvor der er plads til at være forskellige – sammen. </p> <p>i husets stueetage, lige ved hovedindgangen, er broens største fællesrum placeret. til forskel fra opgangens rum ligger fællesrummet, lidt forskudt, i samme niveau som de omkringliggende byrum. ved forskydningen i niveau skabes der adgang mellem engkantens offentlige promenade og fællesrummet, og dermed også en tæt relation til den omkringliggende by og strandengen.</p> <p>rummet åbner sig op gennem store glaspartier og døre mod udsigten, naturen og den øgede loftshøjde giver mulighed for at trække meget lys ind i fællesrummet.</p> <p>rummet skal understøtte hverdagsfælleskabet mellem beboerne, og det skal kunne rumme, at man er sammen alle samm...

Hus til leje på 78 m2 4600 Køge

I dette hus på Søndre Molevej får du en lejebolig på hele 2 værelser. Lejemålet er i alt på 78 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejemålet på Søndre Molevej i 4600

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Søndre Molevej er 9.775 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 29.325 kr.

Andre lejemål i 4600 Køge

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 4600 Køge? I øjeblikket kan du finde 18 lejeboliger i 4600 Køge her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.