Central Beliggende Butik

Faciliteter

Areal
79m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Østergade
Depositum:

16.500 kr

Leje per måned:

5.500 Kr/md

Stort lokal meget central beliggenhed i Rødby Østergade. Helt nyrenoveret butik med masse lys indfald grundet store vinduer rundt om butikken.

Stor lejlighed på 79 m2 til leje 4970 Rødby

I denne lejlighed på Østergade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 79 m2.

Om lejemålet på Østergade i 4970

Husleje
Huslejen for denne bolig på Østergade  ligger på 5.500 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 16.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 4970 Rødby

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 4970 Rødby? Du kan i øjeblikket finde 16 lejeboliger i Rødby netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.