Central lejlighed

Faciliteter

Areal
94m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Depositum:

24.000 kr

Leje per måned:

8.000 Kr/md

Nyere ejendom centralt i Kolding, hvor bygningen indeholder 6 lejligheder. Nymalet og nye gulvtæpper i værelserne. Består af stor entré/gang, badeværelse med plads til vaskemaskine, stort køkken/alrum, stort soveværelse med 4 store skabe, gæsteværelse med 1 skab. Loftrum på ca. 4 kvm., hvor der er elevator op. Gulve i gang, badeværelse og køkken/alrum er klinker. Nye gulvtæpper i soveværelse og gæsteværelse. Altan med udsigt til Kolding Å. Slagter, bager og supermarked på den anden side af vejen. Kort afstand til gågaden og banegården. Velfungerende grundejerforening, der sørger for udendørs arealer og rengøring indvendig i trappeopgang, så området altid fremstår pænt og nydeligt. Lejligheden er velegnet til ældre.

Stor lejlighed på 94 m2 til leje 6000 Kolding

I denne lejlighed på Kongebrogade i Kolding får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Kongebrogade i 6000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Kongebrogade ligger på 8.000 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 24.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 6000 Kolding

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 6000 Kolding? I øjeblikket kan du finde 245 lejeboliger i 6000 Kolding her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.