Centrum Vejle, lækker stue lejlighed

Faciliteter

Areal
121m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Forbrug:

1.000 kr/md

Forudbetalt leje:

9.900 kr

Depositum:

29.700 kr

Leje per måned:

9.900 Kr/md

Lækker stuelejlighed i Vejle centrum, tæt på gågaden, Byparken samt Musikteatret. Lejligheden indeholder 2 stuer en suite med lækre trægulve, soveværelse med skabe, stort ny renoveret badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler, et ny renoveret spisekøkken med opvaskemaskine, samt gæstetoilet med håndvask. Alt fremstår i super stand. Dørtelefon og cykelparkering ved ejendommen. Fremvisning efter aftale.

Stor lejlighed på 121 m2 til leje 7100 Vejle

På Vedelsgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 121 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Vedelsgade i 7100

Husleje
Huslejen for denne bolig på Vedelsgade ligger på 9.900 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 29.700 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 7100 Vejle

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 7100 Vejle? Du kan i øjeblikket finde 232 lejemål i Vejle netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.