Charmerende lejlighed i centrum af Svendborg

Faciliteter

Areal
96m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
25 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Brogade
Forbrug:

900 kr/md

Forudbetalt leje:

7.400 kr

Depositum:

22.200 kr

Leje per måned:

7.400 Kr/md

Stor lejlighed på 96 m2 til leje 5700 Svendborg

På Brogade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 96 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Brogade i 5700

Husleje
Du skal betale 7.400 kr. om måneden for denne bolig på Brogade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 22.200 kr.

Andre lejeboliger i 5700 Svendborg

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 5700 Svendborg? I øjeblikket finder du 13 lejeboliger i 5700 Svendborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.