Charmerende Rækkehus i Falbe Parken

Faciliteter

Areal
103m2
Værelser
4 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
190 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Mønstervej
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

9.950 kr

Depositum:

29.850 kr

Leje per måned:

9.950 Kr/md

Stort hus på 103 m2 til leje 8920 Randers NV

På Mønstervej finder du et stort hus til leje med i alt 4 værelser. Huset er på hele 103 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter et delevenligt hus – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Mønstervej i 8920

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Mønstervej  ligger på 9.950 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 29.850 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2020-12-01.

Andre lejeboliger i 8920 Randers NV

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 8920 Randers NV? Du kan i øjeblikket finde 39 boliger til leje i Randers NV netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.