CobraHave – I første række ud til Kalvebod Fælled

Faciliteter

Areal
113m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

1.200 kr/md

Depositum:

44.385 kr

Leje per måned:

14.795 Kr/md

CobraHave – I første række ud til Kalvebod Fælled CobraHave – I første række ud til Kalvebod Fælled Åbent hus vil foregå fra prøveboligen på følgende adresse: Else Alfelts Vej 66A, 2. th Sundhedsmyndighedernes anbefalinger om forebyggelse af smittespredning med COVID-19 overholdes. Derfor kan der forekomme ventetid inden adgang til prøveboligen kan gives. Lejlighederne i CobraHave passer med deres varierede størrelser til både små og store børnefamilier, singlen, der ønsker sig et helle midt i det travle byliv – og det kræsne par, der vil udnytte byens mange kulturelle tilbud, men også vil kunne trække stikket og nyde naturens ro. CobraHaves 218 lejligheder er på 70 m² til 145 m². Lejlighederne i stueplan har egne små private arealer i det grønne gårdmiljø. Alle andre lejligheder har altaner – nogle med udsigt til den skønne fælled. Gården danner en rolig ramme om legeplads og andre aktiviteter for CobraHaves beboere – og i kælderen er der indrettet parkering til biler og cykler samt depotrum. Lejlighederne i stueplan har egne små private arealer i det grønne gårdmiljø. Alle andre lejligheder har altaner – nogle med udsigt til den skønne fælled. Ørestad Syd er stedet, hvor...

Stor Lejlighed på 113 m2 til leje

På Else Alfelts Vej 66 finder du en stor lejlighed til leje med i alt fem værelser. Apartment er på hele 113 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig Lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Else Alfelts Vej 66 i 2300 København S

Du skal betale 14795 kr. om måneden for denne bolig på Else Alfelts Vej 66. Depositum: Du skal lægge 44385 i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 2300 København S

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 2300 København S? I øjeblikket finder du 931 lejeboliger i 2300 København S her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.