Dejlig 2'er i hjertet af Århus

Faciliteter

Areal
56m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
3 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Østergade
Depositum:

25.785 kr

Leje per måned:

8.596 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Beliggende i hjertet af Aarhus kan vi tilbyde denne 2 værelses lejlighed. Lejligheden er beliggende i en nyopført ejendom og indeholder: • Dejligt køkken med opvaskemaskine • Hyggelig stue/spisestue • Fint soveværelse med skab • Foran lejligheden er der gjort plads til at man kan stille terrassemøbler. • Lejligheden indeholder endvidere flot badeværelse med separat bruseniche Overalt fremtræder lejligheden lys og indflytningsklar med stilrent inventar. Beliggenheden er helt perfekt, lige i hjertet af Aarhus. Der er mulighed for leje af p-plads. Billeder er fra lignende lejlighed i samme opgang.

Stor lejlighed på 56 m2 til leje 8000 Aarhus C

I denne lejlighed på Østergade i Aarhus C får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Østergade i 8000

Husleje
Du skal betale 8.596 kr. om måneden for dette lejemål på Østergade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 25.785 kr.

Andre lejemål i 8000 Aarhus C

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 8000 Aarhus C? Du kan i øjeblikket finde 252 lejeboliger i Aarhus C netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.