Dejlig 2-vær. lejl. i stueplan på Vintervej med alt i hårde hvidevarer.

Faciliteter

Areal
52m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
7 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Vintervej
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

20.685 kr

Leje per måned:

6.895 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Stor lejlighed på 52 m2 til leje 8210 Aarhus V

I denne lejlighed på Vintervej i Aarhus V får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 52 m2.

Om lejeboligen på Vintervej i 8210

Husleje
Huslejen for denne bolig på Vintervej  ligger på 7.319 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 21.957 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-09-01.

Andre lejeboliger i 8210 Aarhus V

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 8210 Aarhus V? Du kan i øjeblikket finde 41 boliger til leje i Aarhus V netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.