Dejlig 2 værelses i hjertet af Aarhus C

Faciliteter

Areal
55m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
3 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Gebauersgade
Forudbetalt leje:

22.845 kr

Depositum:

22.845 kr

Leje per måned:

7.615 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

2 værelses lejlighed i Aarhus C. I ejendommen er der fællesvaskeri, fælles gårdanlæg og cykelparkering. Lejemålet er udstyret med komfur, opvaskemaskine, emhætte, køle/-fryseskab, indbygningsovn og kogeplade. Til lejemålet medfølger loft/kælderrum. Lejemålet er beliggende i Aarhus C nær AROS, i gå afstand til Aarhus byliv. Desuden er der ikke langt til Aarhus banegård med forbindelser rundt i Danmark. Vand, varme og el betales direkte til forsyningsselskaberne. Husdyr er ikke tilladt. Billeder er fra lignede lejemål.

Stor lejlighed på 55 m2 til leje 8000 Aarhus C

I denne lejlighed på Gebauersgade i Aarhus C får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 55 m2.

Om lejeboligen på Gebauersgade i 8000

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Gebauersgade er 7.615 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 22.845 kr.

Andre lejemål i 8000 Aarhus C

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 8000 Aarhus C? Du kan i øjeblikket finde 256 boliger til leje i Aarhus C netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.