Dejlig 2-værelses lejlighed i skønt område

Faciliteter

Areal
46m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
13 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Bjørnevangen
Forbrug:

430 kr/md

Forudbetalt leje:

14.283 kr

Depositum:

28.566 kr

Leje per måned:

4.761 Kr/md

Lejligheden ligger i Odense S i et stille og rolig område med kort afstand til universitetet, indkøbsmuligheder mv. Udover huslejen betales til udlejer for vand, varme og Internet. Beløbet kan ses under a conto forbrug. El og antenne opkræves direkte fra de pågældende forsyningsselskaber Der er adgang til følgende: – Fælles vaskeri – Fælles gård/haveanlæg – Cykelparkering

Lejlighed til leje på 46 m2 i 5260 Odense S

I denne lejlighed på Bjørnevangen i Odense S får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 46 m2.

Om lejeboligen på Bjørnevangen i 5260

Husleje
Huslejen for denne bolig på Bjørnevangen ligger på 4.761 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 28.566 kr.

Andre lejeboliger i 5260 Odense S

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 5260 Odense S? I øjeblikket finder du 19 lejeboliger i 5260 Odense S her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.