Dejlig 3 vær. Lejlighed nær Kolding centrum

Faciliteter

Areal
95m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
149 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Dreyersvej
Forbrug:

1.050 kr/md

Forudbetalt leje:

3.000 kr

Depositum:

21.900 kr

Leje per måned:

7.300 Kr/md

Lejligheden består af stor stue hvorfra der er adgang til egen træterrasse. Køkkenet har integreret køle-fryseskab, integreret opvaskemaskine, induktionskogeplade og ovn. I lejligheden er der 2 rummelige lyse værelser og badeværelse med bruseniche, toilet og håndvask. Lejligheden er nyrenoveret med nye lofter, gulve, vægge, nyt køkken, nyt badeværelse m.v. Herudover er der adgang til fælles have og til vaskekælder med egen installation til vaskemaskine og kondenstørretumbler. Til lejligheden hører egen privat parkering i carport. Husdyr ikke tilladt.

Stor lejlighed på 95 m2 til leje 6000 Kolding

På Dreyersvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 95 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Dreyersvej i 6000

Husleje
Du skal betale 7.300 kr. om måneden for denne bolig på Dreyersvej .
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 21.900 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-05-31.

Andre lejeboliger i 6000 Kolding

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 6000 Kolding? I øjeblikket finder du 231 lejeboliger i 6000 Kolding her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.