Dejlig 3 vær. Lejlighed nær Kolding centrum

Faciliteter

Areal
95m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
157 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Dreyersvej
Forbrug:

1.050 kr/md

Forudbetalt leje:

3.000 kr

Depositum:

21.900 kr

Leje per måned:

7.300 Kr/md

Lejligheden består af stor stue hvorfra der er adgang til egen træterrasse. Køkkenet har integreret køle-fryseskab, integreret opvaskemaskine, induktionskogeplade og ovn. I lejligheden er der 2 rummelige lyse værelser og badeværelse med bruseniche, toilet og håndvask. Lejligheden er nyrenoveret med nye lofter, gulve, vægge, nyt køkken, nyt badeværelse m.v. Herudover er der adgang til fælles have og til vaskekælder med egen installation til vaskemaskine og kondenstørretumbler. Til lejligheden hører egen privat parkering i carport. Husdyr ikke tilladt.

Stor lejlighed på 95 m2 til leje 6000 Kolding

På Dreyersvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 95 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Dreyersvej i 6000

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Dreyersvej  ligger på 7.300 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 21.900 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-05-31.

Andre lejemål i 6000 Kolding

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 6000 Kolding? Du kan i øjeblikket finde 231 lejeboliger i Kolding netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.