Dejlig 3v centralt beliggende i Næstved

Faciliteter

Areal
125m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. maj 2021
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

1.200 kr/md

Forudbetalt leje:

9.480 kr

Depositum:

28.440 kr

Leje per måned:

9.480 Kr/md

Stor Lejlighed på 125 m2 til leje

Depositum: Du skal lægge 28440 i depositum for at leje dette lejemål. Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-05-01.

Andre lejeboliger i 4700 Næstved

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 4700 Næstved? Du kan i øjeblikket finde 15 lejeboliger i Næstved netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.