Stor 75 m² dejlig dele-lejlighed (inkl. forbrug) udlejes i Od. C

Faciliteter

Areal
75m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
29. jun 2021
Dato
8 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Åløkke Alle
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

5.800 kr

Depositum:

5.800 kr

Leje per måned:

5.800 Kr/md

Stor, lys og rummelig kælderlejlighed i Åløkke kvarteret udlejes som lejlighed/2 værelser. Tæt på gågade, banegård, havn og skov. 50 meter til nærmeste busstoppested. Perfekt dele-lejlighed som indeholder: 2 store rum (stue/værelser) 1 stort køkken med spiseplads og vaskemaskine. 1 badeværelse og 1 toilet (adskilt) 2 små depotrum Entre med garderobe Egen indgang med lille terrasse samt gratis p-plads. Mulighed for tilslutning af tørretumbler og TV-stik. Ingen husdyr Ingen rygning. Bemærk: Prisen er inkl. forbrug. Klar til overtagelse pr. 01.06.2021. Henvendelse på telefon mellem kl. 19.00 til 21.00

Stor lejlighed på 75 m2 til leje 5000 Odense C

I denne lejlighed på Åløkke Alle i Odense C får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om boligen på Åløkke Alle i 5000

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Åløkke Alle  ligger på 5.800 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 5.800 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i denne lejebolig d. 2020-05-12.

Andre lejemål i 5000 Odense C

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 5000 Odense C? Du kan i øjeblikket finde 556 lejeboliger i Odense C netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.